– veje til større selvindsigt, balance og glæde

I vores hverdag er vi oftest distraherede og har en relativt overfladisk kontakt med os selv og dermed også med mennesker omkring os. Og de færreste af os opdager denne form for distraktion, som medfører, at vi kun delvist er nærværende i det, vi gør. På denne workshop vil vi afprøve nogle af de strategier, som gennem århundreder er udviklet til at øge nærværet. Mindfulness er et eksempel på en sådan strategi, og mange af de gunstige effekter ved at træne f.eks. mindfulness er nu også dokumenteret videnskabeligt. Når nærværet øges, giver det mulighed for større selvindsigt, dybere kontakt med sig selv og andre samt en bedre balance i livet – alt sammen noget, som kan øge kontakten til følelsen af glæde i livsudfoldelsen.

Forløbet henvender sig til alle interesserede uanset om man har erfaring med meditation eller ej.

Underviser: Martin Guldberg

Martin Guldberg han har med udgangspunkt i såvel erfaringer fra sit virke som sanger-skuespiller samt leder lavet workshops for personalegrupper omkring teambuilding, stresshåndtering, mindfulness og kommunikation. Han har selv en mangeårig daglig erfaring med træning af mindfulness og meditation.

Martin er Certified Kripalu Yoga Teacher fra Kripalu Yoga and Health Center i Massachusetts, USA. Han har herudover en MA Musicology, en MA Vocal Performance samt en MA Vocal Pedagogy. Martin Guldberg er studielektor på Institut for Æstetik og Kommunikation, Aarhus Universitet.