Når nærvær og krop mødes i en mindful yoga-praksis, åbnes op for større vitalitet, selverkendelse og gennemstrømning af både krop og sind. Yogaens kendte effekter i form af smidighed og styrke er en naturlig del af nærværs-yoga. Men en ekstra gevinst i form af indre fordybelse, dybere kontakt med vanskelige følelser og mulighed for forløsning af disse, erkendelse af og frisættelse fra vanemæssige tankemønstre m.m. – alt sammen indenfor en ramme af selvomsorg – også imens man er udfordret,

På denne workshop vil vi fordybe os i mindful yoga inspireret af den tilgang til arbejdet med yoga, nærvær og selvomsorg, som er karakteristisk for Kripalu Yoga.

I mindful yoga mødes krop, nærvær og hjerte. Det er en mulighed for at komme hjem til sig selv – at lande omsorgsfuldt i det som og at være med sig selv i forståelse og venlighed.

 

Underviser: Martin Guldberg

Martin Guldberg har med udgangspunkt i såvel erfaringer fra sit virke som sanger-skuespiller samt leder lavet workshops for personalegrupper omkring teambuilding, stresshåndtering, mindfulness, kommunikation og kreativitet. Han er Certified Kripalu Yoga Teacher fra Kripalu Yoga and Health Center i Massachusetts, USA. Herudover er han cand. phil. i Musikvidenskab og har en MA Vocal Performance samt en MA Vocal Pedagogy. Martin Guldberg er studielektor på Institut for Æstetik og Kommunikation på Aarhus Universitet.