– større selvindsigt gennem arbejde med chakra-systemet

Ifølge indisk og kinesisk filosofi hænger vores krop og vores psyke sammen. Det er også er en velkendt erfaring for de fleste moderne mennesker. Mindre kendt er muligheden for at arbejde med denne sammenhæng mellem krop og psyke med udgangspunkt i chakrasystemet. Chakrasystemet er en kortlægning af sammenhængene mellem krop og psyke og har basis i den forståelse heraf, som også kendes fra f.eks. akupunktur. På nærværende workshop vil vi gennem øvelser i chakrasystemet forsøge at nå til større selvindsigt samt opnå en større indre og ydre balance.

Underviser: Martin Guldberg.

Martin Guldberg er sanger og skuespiller, og lektor ved Aarhus Universitet, Institut for Æstetik og Kommunikation. Han underviser workshops og kortere forløb i mindfulness, stresshåndtering og kommunikation og er fast underviser i mindfulness meditation og yogafilosofi på Nalinis og Sattvas Yogalæreruddannelser i København.

Under vejledning og anvisninger fra Bob More og Jes Bertelsen har Martin studeret meditation og mindfulness gennem egen praksis i mere end 20 år, og han tager jævnligt i egne fordybelsesretreats. Martin har mangeårig erfaring med yoga og er certificeret yogalærer fra Kripalu Yoga and Health Center i Massachusetts, USA.